KÖZSÉGHÁZA


KEHOP-5.4.1.-16-2016-00464

Kedvezményezett: Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata
Támogatási összeg: 4 659 997 Ft
A támogatás intenzitása: 100 %.
A projekt megvalósításának kezdete: 2020. 01. 03.
A projekt fizikai befejezésének határideje: 2021. 12. 31.
A projekt során tervezett programokkal a lakossághoz az energiahatékonyság és megújuló energiaforrások témakörében kívánunk eljutni. Célunk, hogy ezáltal könnyebben megismerhessék az energiatakarékossági, energiahatékonysági, megújuló és alternatív energiahasznosítási megoldásokat, lehetőségeket.
Tervezett tevékenységek:
• Eléred? Kapcsold le :) Óvodai rajz- és gyurmapályázat Gyenesdiáson. Téma: kerékpározás, tömegközlekedés, kék autózás és zöld ház, a természetet megóvó otthon és zöldenergiák.
• Kisiskolásoknak (1-4 osztályig) rajz- és fotópályázat. Téma: a jó és rossz példák bemutatása az otthoni energiatakarékosság, a zöld ház, a környezetbarát közlekedés és megújuló energiaforrások tekintetében.
• Humoros energetikai kísérletek, előadások iskolásoknak (4-8 éves korosztály). Téma: szigetelés, energiafogyasztás mérés, standby üzemmód.
• A Gyenesdiási Híradó című ingyenes havilapban és a Balatoni Futár havilapban energiatudatossági megjelenlések és lakossági tanácsadás és játék indítása. Téma: háztartási gépek energiafogyasztása, standby üzemmód;
• Interaktív aloldal és facebook felület létrehozása. Téma: autózás, közvilágítás
• Miért szigeteljünk - miért árnyékoljunk? Empirikus kreatív bemutató gyermekek és szülők részére. Téma: hatékony árnyékolási technikák nyáron.

 


KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

a title=" Átfogó cikk" h" t" r"> "tfogó cikk
a title="Autómentes nap az óvodában 2021.09.22_programképek" hr" ta" re"> A"tómentes nap az óvodában 2021.09.22_programképek
  title="Sorsolás Nyereményjáték" hr" ta" re">So"solás Nyereményjáték

Infoblokk Kedv Final Felso Erfa

Magyarfaluprogram Logo