2019.04.09. 08:53

ERDŐTAKARÍTÁSI PROGRAM

 2019. április 13. 8:00-12:00 Új komoszttelep

Sajnos Gyenesdiás felett az erdőszéli területeken több helyen megjelent az illegális szemét, mely súlyosan károsítja környezetünk állapotát.

A helyzet megszűntetése érdekében Erdőtakarítási programot hirdetünk, melyre április 13-án, szombaton délelőtt 8:00 és 12:00 óra között kerül sor, a létszámtól függően három helyszínen:
- új komposzttelep mögötti terület
- Pilikáni bánya alatti terület
- Festetics lovaspálya feletti terület

Találkozás helyszíne: új komposzttelep.

A programban való részvétel során javasljuk, hogy mindenki hozzon magával munkakesztyűt.

A délelőtti programra szeretettel várjuk a cselekvő környzetevédelem érdekében tenni akaró civil egyéneket, családokat, csapatokat, akár egy-egy óra erejéig is!

További információ:
Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata
83/312-737


Kiegészítő információk


ELEKTRONIKAI HULLADÉKOK GYŰJTÉSE

Tapasztalat szerint az erdőszéli területekre kirakott hulladék jelentős része elektronikai jellegű. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az elektronikai hulladékok gyűjtésére 2019. május 7-én kedden, a Hunyadi utcai temető parkolójában kerül sor. Kérjük, hogy az ilyen jellegű hulladékot a megjelölt helyszínen adják le. 

A LOMTALANÍTÁSRA ŐSSZEL KERÜL SOR!

Ezúton is felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az idei évben a lomtalanítás időpontja 2019. november 12-re módosult. Egyéb időszakban TILOS lim-lom hulladékot közterületre tenni, aki ezt megszegi, az köztisztasági szabálysértést követ el.