2015.04.16. 20:11

Diák strandi munkatárs kerestetik!

Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata a Diási Játékstrandon a Meló- Diák Dél Iskolaszövetkezeten keresztül idegen nyelvet beszélő diákok alkalmazását tervezi az alábbi munkakörben:

 - általános strandi munkatárs (feladatai: jegykezelés, kabin, időszakos pénztár, plusz beléptető automata kezelése, 17 év felett)

Jelentkezés feltételei:
legalább egy idegen nyelv ismerete (angol vagy német, melyet igazolni kell (minimum „A” típusú nyelvvizsga)
érvényes diákigazolvány (melynek számát a motivációs levélben kérjük feltüntetni). Az egyes munkakörök heti munkarendben kerülnek ellátásra.

A munkabér megállapítása az előző évek gyakorlata alapján órabérben történik a teljesített órák alapján.

A jelentkezéshez az alábbi dokumentumok szükségesek:
- szakmai önéletrajz (1 évnél nem régebbi fényképpel) és motivációs levél (külön-külön dokumentumba, valamint másolat a nyelvvizsgáról).

A motivációs levélben kérjük jelezni mettől – meddig (körülbelül) tudja a munkát vállalni. A rátermett jelentkezők közül azokat fogjuk elsősorban választani, akik hosszabb egybefüggő időszakot tudnak vállalni. Hosszabb egybefüggő távollét nem lehetséges (maximum 1-2 nap egyszerre).

Az előző évekhez képest, a beléptető rendszer modernizálása végett változik mind a munkarend, mind a beléptetés folyamata.
A munkakörhöz munkaköri leírás is tartozik, amely tartalmazza az ellátandó feladatokat (pl.: takarítás, stb….) A munkabeosztást, adminisztrációs feladatokat, beosztás, a diákvezető végzi. Rossz idő esetén ügyelet történik általában egy fővel. A jelentkezések elbírálása során a kiválasztottaknak május 10-20 között szóbeli meghallgatás lesz, idegen nyelven is.

Jelentkezési határidő 2015. 05. 05., e-mailben a gyenesmuszak@t-online.hu címen.
Tárgy: Diákmunka 2015.


Előnyben részesülnek a gyenesdiási lakosok.

Érdeklődni (esetleges kérdések): a fent megadott e-mail címen.

Sok sikert és vidám nyári munkát!