2017.04.21. 10:53

Álláspályázat


Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata a Diási Játékstrandon, iskolaszövetkezeten keresztül idegen nyelvet beszélő diákok alkalmazását tervezi az alábbi munkakörökben:

- Általános strandi munkatárs: jegykezelés, kabin, plusz beléptető automata kezelése, SIMPLE rendszerben vett jegyek leolvasása 16 év felett
- Pénztáros: strandi pénztárosi munkakör ellátása (18 év felett)
- Vezető helyettes: a strandon dolgozó diákok irányítása, beosztás készítése, a szükséges adminisztráció ellátása és szükség szerint a 3. pénztár üzemeltetése (17 év felett)

Jelentkezés feltételei:


Legalább egy idegen nyelv ismerete (angol vagy német, melyet igazolni kell (minimum „A” típusú nyelvvizsga) érvényes diákigazolvány (melynek számát a motivációs levélben kérjük feltüntetni). Az egyes munkakörök heti munkarendben kerülnek ellátásra.

A munkabér megállapítása az előző évek gyakorlata alapján órabérben (nettó 623 Ft-,) történik a teljesített órák alapján.

A jelentkezéshez az alábbi dokumentumok szükségesek:
1. Szakmai önéletrajz (1 évnél nem régebbi fényképpel, elérhetőségek)
2. Motivációs levél (külön-külön dokumentumba, valamint másolat a nyelvvizsgáról).
A motivációs levélben kérjük jelezni mettől – meddig (körülbelül) tudja a munkát vál-lalni. Az idei évben a diákokat két csoportra osztva szeretnénk alkalmazni:
Az I. csoport aki június 20.-a és július 20.a között tud dolgozni.
A II. csoport pedig akik július 20.-a és augusztus 20.-a (vagy tovább) tud dolgozni.
A III. csoport június 20.-tól augusztus 20.-a (vagy tovább).

A munkakörhöz munkaköri leírás is tartozik, amely tartalmazza az ellátandó feladatokat (pl.: takarítás, stb.) A munkabeosztást, adminisztrációs feladatokat, beosztás, a strandvezető végzi. Rossz idő esetén ügyelet történik általában egy fővel. A jelentkezések elbírálása során a kivá-lasztottaknak szóbeli meghallgatás lesz, melynek időpontjáról értesíteni fogjuk e-mailben.

Jelentkezési határidő: 2017. 05. 12., e-mailben a gyenesmuszak@t-online.hu címen. Tárgy: Diákmunka 2017.

Előnyben részesülnek a Gyenesdiásiak és az előző években kiemelkedően dolgozók.

Érdeklődni (esetleges kérdések): a fent megadott e-mail címen írásban.

Sok sikert és vidám nyári munkát!

Samu Zoltán
Főtanácsos